Σελίδες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012




Ένα ολόκληρο Έθνος και μάλιστα η κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού διασύρεται παγκοσμίως από την κομματική δικτατορία των ανίκανων, ανεπαρκών και ευκατάστατων πολιτικών. Τα λάθη τους, τα σκάνδαλα τους, η ανικανότητα τους, η έλλειψη διαφάνειας, οι μίζες, τα συμφέροντα τα οποία υποστηρίζουν, η καρεκλοκρατεία και η οικογενειοκρατία, τα κομματικά τους συμφέροντα τα τελευταία 37 χρόνια, με την εγκαθίδρυση των κομματικών τους μηχανισμών και επιδιώξεων έφεραν έναν ολόκληρο λαό, τον υπερήφανο ελληνικό λαό, στην ανέχεια, την ανασφάλεια, την υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής τους.
ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. έπαιξαν στην πλάτη του ελληνικού λαού και αυτός που έχασε ήταν φυσικά ο λαός.

Ας αποτινάξουμε την κομματική Δικτατορία η οποία στο όνομα της Δημοκρατίας οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.
Ήρθε η ώρα της μεγάλης ριζοσπαστικής και μεταρρυθμιστικής αλλαγής.
Ο χείμαρος της αγανάκτησης θα τους οδηγήσει στα αζήτητα της Ιστορίας.
Το κίνημα μας το οποίο πρεσβεύει την ηθική, τη διαφάνεια, το όραμα για το μέλλον των παιδιών μας, την Εθνική κυριαρχία, την άσκηση αληθινής δημοκρατικής διακυβέρνησης αποτελείται από άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως, εργάτες, επιχειρηματίες, απόστρατους αξιωματικούς, άνεργους, νεολαία, συνταξιούχους οι οποίοι βιώνουν την εξαθλίωση, την ανασφάλεια και την απογοήτευση στην οποία οδηγήθηκε απο τον φεουδαρχισμό τριών οικογενειών και των απογόνων τους, οι οποίοι καταδυνάστευσαν επί 37 ολόκληρα χρόνια ένα ολόκληρο λαό οδηγώντας τον στο χείλος της καταστροφής, είναι έτοιμο να διεκδικήσει τα αυτονόητα.
Ο Έλληνας θέλει να κοιμάται με ανοικτά παράθυρα, να απολαμβάνει τους κόπους της δουλειάς του και να νιώθει υπερήφανος. Δεν φοβάται το ευρώ ή την δραχμή. Φοβάται τους επαγγελματίες ανίκανους πολιτικούς και τις πρακτικές τους.
Η λαίλαπα της πατριωτικής δημοκρατικής επανάστασης ξεκίνησε!
Γίνε και εσύ μέλος της, διέδωσέ την στο περιβάλλον σου, στη δουλειά σου, στους φίλους σου.
Εμπρός για την ριζοσπαστική αναδιοργάνωση του κράτους με κριτήρια την αξιοκρατία, την ισονομία, τον δίκαιο καταμερισμό της φορολόγησης και του παραγόμενου πλούτου της χώρας.
ΙΣΟΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ. Το τρίπτυχο που μας ενώνει και μας οδηγεί.
Το δράμα του υπερήφανου Ελληνικού λαού πρέπει νά τελειώνει εδώ καί τώρα.