Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στους Τραπεζίτες ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!


Ο Καθηγητής του Howard Ν. Σταύρου, λέει: Η Ελλάς ΔΕΝ χρωστάει ούτε πεντάρα σε Έθνη Κράτη!!! ΔΕΝ χρωστάμε ούτε στην Γαλλία ούτε στην Γερμανία !!! Η Ελλάδα Χρωστάει μόνο σε τραπεζίτες(!!) σε μια Τάξη συστηματικών ΚΛΕΠΤΩΝ του Δημοσίου Πλούτου που μετέτρεψε τους Πολίτες σε φορολογουμένους. Συνεπώς ΔΕΝ τους ΧΡΩΣΤΑΜΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!


Δεν έχουμε πλέον ανοικτή, Ελεύθερη Αγορά !!! Έχουμε ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (!!) Όμως σοσιαλισμό των ανωτέρων και ανωτάτων οικονομικών στρωμάτων. Εκείνοι παίρνουν τα κέρδη και ο φορολογούμενος παίρνει τους φόρους. Είναι ΑΝΑΓΚΗ για την Ελλάδα να επανέλθει, να επανακτήσει την Εθνική της Κυριαρχία!!! Η Ελλάδα, κατά την γνώμη μου, έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία πριν ένα χρόνο. Έχουμε δοτές κοινωνίες αντί κοινωνίες Εθνών και κοινωνίες δουλοπαροίκων την εποχή της τεχνολογίας. Έχουμε δημιουργήσει, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, μια Τάξη συστηματικών ΚΛΕΠΤΩΝ του Δημοσίου Πλούτου και μετατρέψαμε τους Πολίτες σε φορολογουμένους και μετέτρεψαν τους εαυτούς τους σε πανίσχυρους χρηματιστές, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις Κυβερνήσεις σε απλούς αστυνομικούς για να προστατεύουν τον πλούτο τους. Δεν μπορεί η Κυβέρνηση της Ελλάδος να μετατραπεί σε αστυνόμους των Τραπεζών της Ευρώπης και των ΗΠΑ.



Η Ελλάδα μπήκε σε μια επικίνδυνη και προσχεδιασμένη εποχή κοινωνικοπολιτικής αποδομήσεως. (ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ)



Στο βιβλίο του Κίμαν «ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας», υπάρχει η ωμή ομολογία του μεγάλο-Τραπεζίτη Ροκφέλερ : «το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια μεγάλη κρίση για υποταγή Εθνών». [Αν αυτή η ομολογία δεν δείχνει ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, τότε προφανώς μας διακατέχει βλακεία.. ]

Καθηγητής Χρ. Γιανναράς: «Στην Ελλάδα το πολίτευμα είναι «Κομματοκρατία» (το κράτος των κομμάτων). Το Σύνταγμα του 1985, μετέβαλε την Ελλάδα σε μια Πρωθυπουργική Μοναρχία, όπου ο Πρωθυπουργός αποφασίζει για Όλα.»



Η μεγάλη ληστεία της μεταπολίτευσης.
Aris Trantidis: Κομματικές Συμμορίες, χειραγώγηση και Συμμετοχική ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
Οπαδός: η ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ του κομματικού ραγιά.
Συνθήκες έντονου κομματικού κρατικοδίαιτου καπιταλισμού, οδήγησαν σε ΛΗΣΤΡΙΚΟ «πολιτικό» Κομματικό Καπιταλισμό την Ελλάδα αντί σε μια Ελεύθερη Αγορά, σε μια όντως Δεξιά Κοινωνική ζωή Ελευθέρας Πολιτείας!

http://www.blemilo.com/2012/04/blog-post_2165.html

Η Κομματική ΠΡΟΔΟΣΙΑ έγινε μέσα στην ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων!! Η προσφώνηση της Προέδρου της Βουλής, Ψαρούδα Μπενάκη, για την Ορκωμοσία Καρ. Παπούλια.



«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, … τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν …., τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών … η Δημοκρατία …. θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.» Καθηγητής Κ. Μπέης, μιλάει με οργή, περί «Πολιτικής Διαφθοράς & Χρέους και συμπληρώνει : «Όταν έπεσε η δικτατορία δεν υπήρχε ούτε μία δραχμή εξωτερικό χρέος.»



Χ. Αθανασίου, Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων :
«Βρισκόμαστε κάτω από Οικονομική Κατοχή.»



Εάν όλα αυτά και πολλά άλλα, τα θέλετε αναλυτικά και με τεκμηρίωση Video και άρθρων μεταβείτε στο Ιστολόγιο :

http://oikonomiakaipoliteia.blogspot.com/

του Καθηγητού Δ. Μαλασπίνα.