Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Aλλο κατόρθωμα των πολιτικών μας


 
Τα Σκόπια αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα υπάρξεως. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι Αλβανοί, ένα άλλο μέρος είναι Έλληνες, ένα σλαβικό μέρος είναι Βούλγαροι.

Οι Διενέξεις μεταξύ των Αλβανών και της Κυβέρνησης δεν διευκολύνουν τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Αυτοί που μιλάνε για Μακεδόνες είναι Αμερικανοτραφείς Νεοταξίτες που πληρώνονται από ξένα κέντρα προκειμένου να επιτύχουν το όνομα Μακεδονία. Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι η αυτονόμηση κατά Καλλικράτη των περιφερειών της Επικράτειας και στη συνέχεια δημιουργία της μεγάλης με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη
Εκτός από το πλούσιο υπέδαφος της Μακεδονίας, η γεωστρατηγική σημασία της περιοχής διευκολύνει την δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού κράτους, όπου η δοτή ηγεσία του θα τοποθετείται, με τις διαδικασίες που εφαρμόσθηκαν στις τελευταίες εκλογές στη περίπτωση Μπουτάρη, θα ξεπουλήσουν το πλούτο και θα είναι τα πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης.
Δεν είναι σωστό να θέτεις τα αυτονόητα σε αναζήτηση υπογραφών για τρείς λόγους:
1. Αμφισβητείς την αλήθεια που την γνωρίζουν όλοι οι Ιστορικοί.
2. Ερωτάς ανθρώπους που δεν γνωρίζουν που είναι η Ευρώπη.
3. Οι Χάκερς  και τα διαδικτυακά κέντρα έχουν την δυνατότητα να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα.
Εμείς πρεσβεύουμε ότι η Ελλάς, η Αλβανία και η Βουλγαρία θα πρέπει να επιλύσουμε το πρόβλημα των Σκοπίων.
Ζητάμε να σύγκληση διασκέψεως των τριών Χωρών με αντιπροσώπους των μεγάλων ομάδων πληθυσμού  που κατά 95% ανήκουν στις τρείς χώρες για να βρούμε ένα τρόπο ώστε η ειρήνη επέλθει στα Σκόπια με τη δημιουργία τριών χαλαρών κρατιδίων με την ονομασία «Ελληνικά Σκόπια», Βουλγαρικά Σκόπια και Αλβανικά Σκόπια ή κάτι παρόμοιο.
Όταν ένα οικόπεδο δεν είναι άρτιο και πρέπει να μπει στο Σχέδιο της πόλεως, τότε κόβεται και προσαρτάται στους γείτονες.
Θα ντύσουμε τον κύριο Γκρουέφσκυ, Μέγα Αλέξανδρο και θα τον στείλουμε στο Καρναβάλι του ΡΙΟ για να απολαύσει το μεγαλείο του